Terug naar overzicht

Directeur Con De Wereldschool

Het bestuur van het samenwerkingsverband Onderwijs dat past is per direct op zoek naar een Directeur voor De Wereldschool, Centrale Opvang Nieuwkomers (CON) in Schiedam voor 0,8 – 1,0 Fte.

Een directeur die met beide voeten stevig op de grond staat en flexibel mee kan bewegen in de uitdagende omgeving van De Wereldschool.

We zoeken iemand die beschikt over de kwaliteiten als leiden, sturen, ontwikkelen, organiseren, inspireren met als kernkwaliteit VERBINDEN en hier ook al voldoende ervaring mee heeft opgedaan.

De Wereldschool is een onderwijsvoorziening voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar die geen of weinig onderwijs in het Nederlands gevolgd hebben en niet langer dan twee jaar in Nederland wonen. In het opvangproject oefenen de kinderen de Nederlandse taal en leren ze onder meer over de Nederlandse samenleving. De Wereldschool heeft een team van 30 medewerkers, bestaande uit intern begeleiders, leerkrachten en onderwijsassistenten.

Voor meer info zie ook: Wereldschoolschiedam.nl.

De directeur geeft sturing aan het onderwijs binnen De Wereldschool en geeft leiding aan het team, ontwikkelt het beleid en adviseert hierin de directeur-bestuurder van het samenwerkingsverband en is verantwoordelijk voor de uitvoering ervan.

Meer informatie of reageren?

Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met Marianne van Kalmthout-Reijnen, directeur-bestuurder van het samenwerkingsverband Onderwijs dat past, telefoonnummer 010-2736007 of 06-12973342.

Reacties zien wij graag voor 13 maart tegemoet. Deze kunt u sturen naar:
Samenwerkingsverband Onderwijs dat Past
Tav: Mevr. M. van Kalmthout
Piersonstraat 31
3991 RG SCHIEDAM
Of per mail naar administratie@onderwijsdatpast.info

De 1e gespreksronde zal in principe plaatsvinden op 22 en 26 maart in de middag.

De 2e gespreksronde op 30 maart (middag) en 1 april (ochtend).