Terug naar overzicht

Leerkracht bovenbouw bij Loep

Obs Loep is op zoek naar een enthousiaste en leergierige leerkracht voor de bovenbouw (0,6 – 1 fte). Met uitzicht op een vaste aanstelling.

Bij Loep leren we kinderen verder te kijken, vragen te stellen, op onderzoek uit te gaan, samen te werken en oplossingen te bedenken. Maar bovenal leren we kinderen de basisvaardigheden. Dat komt terug in alles wat we doen. Kinderen gaan aan de slag in stam- en niveaugroepen. Vanaf groep 1 tot en met groep 8 werken we thematisch en we trekken er regelmatig met de kinderen op uit. Ook sportiviteit is belangrijk binnen ons onderwijs. Dat betekent plezier hebben in bewegen, technieken oefenen, maar ook leren samenwerken en kunnen omgaan met winnen en verliezen.

We krijgen een opvallend en duurzaam gebouw aangepast op onze visie op onderwijs. Hier komen onderwijs en opvang volledig tot hun recht. Een ideale uitvalsbasis voor al onze leergierige leerlingen en enthousiaste collega’s!

  • Weet je een sterk pedagogisch leerklimaat neer te zetten?
  • Vind je samenwerken belangrijk?
  • Onderschrijf je onze kernwaarden: persoonlijke ontwikkeling, plezier en vertrouwen?
  • Denk je graag mee over de ontwikkeling van het onderwijs?
  • Wil je kinderen verder brengen?

Meer weten of solliciteren?

Wij horen het graag. Neem contact met ons op of stuur een mail met motivatie en cv naar Annemieke Jeene (directeur) via a.jeene@primoschiedam.nl, 06-25535520.

www.loepschiedam.nl of www.primoschiedam.nl

Over Stichting Primo Schiedam

Stichting Primo is de overkoepelende onderwijsorganisatie voor openbaar (speciaal) basisonderwijs in Schiedam. Op onze scholen zijn alle kinderen welkom, ongeacht hun onderwijsniveau of sociale, religieuze of culturele achtergrond. Wij geloven dat het juist deze afspiegeling van de samenleving is waardoor kinderen zich op de breedste manier kunnen ontwikkelen. Behalve aan kennis en vaardigheden besteden we daarom op al onze scholen aandacht aan deze diversiteit. Dit doen wij binnen een veilige, uitdagende en hoogwaardige leeromgeving waar onze leerkrachten centraal staan.