logo jongleren
Nieuws

Primo’s Got Talent

Geplaatst op: 13 juni 2017

In het teken van het goede doel ‘De Roparun’ werd dit jaar op 31 mei voor de tweede keer de lunch-entertainment-show ‘Primo’s Got Talent’ georganiseerd. Terwijl collega’s van verschillende Schiedamse scholen met elkaar genoten van een overheerlijke lunch (gemaakt door de ouders van De Peperklip), haalden andere collega’s het beste uit zichzelf op het podium van De Peperklip.


IMG_9044Er was een diversiteit aan acts. Er werd gezongen, muziek gemaakt en uit eigen werk voorgelezen. Het is mooi om te zien hoe divers de talenten van Primo zijn!
Dit jaar was Primo’s Got Talent gekoppeld aan de jaarlijkse netwerkmiddag van Parels van Schiedam. Behalve collega’s van Primo waren ook collega’s van andere schoolbesturen aanwezig. Mooi om te ontdekken op welke manieren we allemaal bezig zijn met onderwijs.

Stichting Mooi Werk was hoofdsponsor van Primo’s Got Talent. Iedere deelnemer betaalde vijf euro entree, dat bedrag werd door Stichting Mooi werk verdubbeld. Uiteindelijk is voor het goede doel € 340,- opgehaald.

 

Foto’s Look j. Boden