logo jongleren
Nieuws

Samen Durven, delen, doen

Geplaatst op: 24 januari 2018

Op woensdag 7 maart 2018 vindt onze eerste gemeenschappelijke studiedag plaats met Siko, Sic, Floreo en het Samenwerkingsverband. Spannend! Een dag die wij positief insteken: we gaan het niet hebben over werkdruk, dat weten wij allemaal wel. Als professionals gaan wij aan de slag samen met collega’s van de kinderopvang en andere besturen om te werken aan professionalisering of de cultuurshift. Wij gaan verbinden, met alle determinaties, en kijken bij de buren.


Benieuwd wat je kunt verwachten?

In de ochtend maken wij gebruik van Theater aan de Schie, Het Wennerkerpand en De Grote Kerk. Je maakt een keuze uit een thema: professionalisering met Erik Meester en Mathieu Weggemans als spreker of je kiest voor de Cultuurshift met Iliass el Hadioui en Anja Beerepoot.

Na een lekkere lunch zijn wij te gast op diverse scholen. Voorafgaand heb je een keuze gemaakt uit een workshop of een goed gesprek. Deze volg je bij een collega, dus mensen die praten vanuit de praktijk, ook onze partners hebben zich verbonden aan deze dag. De Bibliotheek Schiedam, het Stedelijk Museum en de Kleine Ambassade komen met een boeiend aanbod. Of misschien wil je wel een kijkje nemen bij Peter Pen, de sneltekenaar van vorig jaar. Wat kies jij?

We sluiten de middag af bij IBS Ababil en blikken terug op de dag, met als rode draad: Wat durf jij, wat ga jij delen en wat ga jij doen?

Terugblikken op de vorige studiedag?

Blader het E-zine nog eens door