logo jongleren
Nieuws

Vip-filmavond voor leerkrachten

Geplaatst op: 28 oktober 2019

Na het grote succes van voorgaande jaren organiseert de Kleine Ambassade in samenwerking met Suikerzoet Filmfestival weer een Vip-avond speciaal voor alle Schiedamse basisschoolleerkrachten. Dit doen zij als bedankje voor jullie inzet voor de kinderen in Schiedam!

Door de redactie


De Vip-avond vindt plaats op donderdag 14 november. De avond begint met een smakelijk voorgerecht en drankje bij de Kleine Ambassade in het Wennekerpand. Daarna wordt speciaal voor jullie de film Roxane vertoond in de grote zaal van Wenneker Cinema. Na afloop van de film staat er een diner voor jullie klaar. Genoeg tijd dus om bij te kletsen met collega’s van verschillende scholen in Schiedam.

Heb je interesse om alleen, of samen met je collega’s, deel te nemen aan de Vip-avond voor leerkrachten? Meld je dan aan via post@dekleineambassade.nl en verzeker je van een plek. Laat daarbij meteen weten of je alleen of met meerdere collega’s komt. Vorig jaar zat de avond snel vol, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Kom ook filmkijken en dineren
Wat: VIP-avond voor leerkrachten tijdens het SuikerZoet FilmFestival
Wanneer: donderdag 14 november, 17:00 uur – 21.30 uur
Waar: Wennekerpand, Vijgensteeg 2, Schiedam
Aanmelden via: post@dekleineambassade.nl

Kinderprogramma voor leerlingen

Behalve de Vip-avond voor leerkrachten heeft het SuikerZoet Filmfestival dit jaar weer een speciaal programma voor kinderen. Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 november worden volop kinderfilms gedraaid en zijn er allerlei activiteiten te beleven. Op vrijdag is er een feestelijke opening van het kinderfilmfestival en op zondag is er een exclusieve première van de nieuwe erfgoedfilm ‘HIT & het spook in het kasteel’, gemaakt door en voor kinderen in Schiedam. Bij de film is ook een avontuurlijk speurroute gemaakt, waarmee kinderen en gezinnen meer leren over de powervrouw Aleida die Schiedam 750 jaar gelden stadsrechten gaf.

Ook interessant