Terug naar overzicht

P&O Talent (0,4 fte/16 uur per week)

Dat Primo Schiedam openbaar onderwijs biedt aan heel veel kinderen in Schiedam dat wist je vast al. Dat alle collega’s van het bestuurskantoor in Vlaardingen geen hoogtevrees hebben dat wist je waarschijnlijk nog niet….

Jij bent onze nieuwe collega:

• zonder hoogtevrees
• met veel kennis van CAO PO
• met ruime ervaring op een afdeling personeelszaken (inclusief
salarisadministratie)
• die natuurlijk accuraat is

Maar vooral…

• ben je positief ingesteld
• kan je goed samenwerken
• ben je leergierig
• houd je van aanpakken en oppakken

Een greep uit jouw werkzaamheden:

Samen met je collega verzorg en bewaak je de personeelsadministratie, waarbij je knelpunten signaleert en doe je verbetervoorstellen. Je stelt periodieke en ad-hoc rapportages op. Daarnaast behandel je (ook meer complexe) rechtspositionele regelingen op het gebied van aanstelling, bezoldiging, ontslag, afvloeiing, verplaatsing, verlof, e.d. Jullie toetsen inhoudelijk mutaties en aanvragen, signaleren afwijkingen en vragen zo nodig nadere inlichtingen. Als Talenten ondersteunen en fungeren jullie als aanspreekpunt voor de medewerkers, directeuren en bestuurder en bij de uitvoering van diverse P&O procedures.

Stichting Primo is de overkoepelende onderwijsorganisatie voor openbaar (speciaal) basisonderwijs in Schiedam. Op onze scholen zijn alle kinderen welkom, ongeacht hun onderwijsniveau of sociale, religieuze of culturele achtergrond. Wij geloven dat het juist deze afspiegeling van de samenleving is waardoor kinderen zich op de breedste manier kunnen ontwikkelen. Behalve aan kennis en vaardigheden besteden we daarom op al onze scholen aandacht aan deze diversiteit. Dit doen wij binnen een veilige, uitdagende en hoogwaardige leeromgeving waar onze leerkrachten centraal staan.

Aan de Burgermeester van Lierplein 77 te Vlaardingen op de 11e verdieping zit het bestuurskantoor van Primo én Wijzer. We delen de gehele afdeling, het mooie uitzicht, het koffiezetapparaat en werken waar mogelijk samen.

Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met Liza Sloot. (0618185195)

Direct solliciteren? Stuur je motivatie en cv uiterlijk 9 november naar pz@primoschiedam.nl