logo jongleren
Nieuws

Jij doet ertoe bij Primo!

Geplaatst op: 11 december 2020

Jij doet er toe binnen Primo en dat willen we laten zien. We maken samen mooi onderwijs en denken samen na over de toekomst. Vragen als: hoe zorgen we ervoor dat onze leerlingen goede kansen krijgen in deze maatschappij? Wat hebben ze daarbij nodig? En hoe dragen de kernwaarden van het openbaar onderwijs hier aan bij? Maar we denken ook na over ons personeel. Voor nu en in de toekomst. Hoe zorgen we ervoor dat mensen betrokken zijn en blijven?

Door: Peter Jonkers, directeur-bestuurder


In deze bijzondere tijd nemen wij jullie mee langs drie mooie ontwikkelingen. Verhalen van collega’s die duidelijk maken dat we samen mooie stappen zetten binnen Primo:

Taal en leesonderwijs
De scholen van Primo hebben allemaal oog voor taal- en leesonderwijs. Op eigen wijze geven ze invulling aan dit belangrijke thema. Bij Primo delen we allemaal dezelfde visie. We willen het plezier in lezen bij de kinderen echt vergroten. Scholen zijn creatief in hun aanpak en creëren voor onze leerlingen een echte beleving. Maak kennis met een paar initiatieven op het gebied van taal- en leesonderwijs. Zo doen we dat bij Primo.

Leerteams en leiderschap 
We gaan voor samen leren en ontdekken. Onze collega’s zijn professionals en actief binnen de diverse leerteams. We staan open voor elkaars ideeën, we innoveren en samen hebben we de ambitie om het onderwijs te blijven verbeteren. We waarderen een actieve houding waarin jij je leiderschap toont. Jij doet er toe bij Primo.

Personeel
Als je werkzaam bent binnen Primo, krijg je alle mogelijkheden om te groeien. Daarnaast investeren we in de leraren van de toekomst met diverse projecten en initiatieven. We hebben daarbij oog voor verschillende mensen en achtergronden. We hebben speciale aandacht voor betere opleidingsmogelijkheden. Onze scholen zijn professionele leergemeenschappen en bieden professionals de kans om zich verder te ontwikkelen.