Terug naar overzicht

Primo’s got Talent & Parels van Schiedam

Nieuw programma!

Op woensdagmiddag 31 mei 2017 zijn twee prachtige evenementen gepland, namelijk PRIMO’s Got Talent voor en door leerkrachten en de jaarlijkse Parels van Schiedam netwerkmiddag. Omdat we iedereen de kans willen geven de talentenjacht en de netwerkmiddag bij te wonen, grijpen het NME, Stichting Mooi Werk en basisschool De Peperklip deze mooie kans en worden deze evenementen gezamenlijk georganiseerd. PRIMO’s Got Talent en de Parels van Schiedam Netwerkmiddag zal plaatsvinden op OBS De Peperklip.

Tijdens deze middag kunt u genieten van de vele talenten van PRIMO-leerkrachten en zal de website Parels van Schiedam en het aanbod voor volgend schooljaar centraal staan.

De websitebeheerder geeft tips en trucs en zal gebruikerservaringen ophalen bij de aanwezigen. Met deze input zal de website een voor het nieuwe schooljaar een update krijgen. Ook krijgen alle gebruikers een enquête in de mail, deze input zal een belangrijke rol spelen in de verbeteringen die worden aangebracht aan de site

De middag zal vergezeld worden van een uitgebreid lunchbuffet. Het lunchbuffet past bij het thema SoulFood, het NME biedt voor volgend jaar een programma rondom voeding en duurzaamheid. Daarnaast is kunst en cultuur voeding voor de ziel. Ga rond de tafel met aanbieders en leerkrachten en laat u tijdens de netwerkmiddag inspireren, voeden terwijl u tussendoor geniet van de spetterende optredens van Primo’s Got Talent. Het programma ziet er als volgt uit:

 U bent gewend dat deelname aan de netwerkmiddag gratis is. Omdat PRIMO’s Got Talent een benefietevenement is waarbij de opbrengst naar de RopaRun gaat, is de toegang voor de middag 10,- EUR inclusief lunch. Vanuit de organisatie van de netwerkmiddag komen wij hierin 5 EUR per deelnemer tegemoet. U betaalt voor de middag dus slechts 5 EURO.

Opgeven kan bij renske@stichtingmooiwerk.nl. Ook aanbieders zijn nog welkom om zich op te geven voor een pitch of een kleine act waarbij aanbod voor het volgende seizoen wordt gepresenteerd. Als u zich specifiek voor PRIMO’s Got Talent wilt opgeven dan kan dat bij j.hulshoff@primoschiedam.nl

Voor al uw vragen over het aanbod van het NME kunt u terecht bij nme@schiedam.nl

De opbrengst gaat net als vorig jaar in z’n geheel naar het goede doel ‘De Roparun’, die dit jaar voor de 26ste keer gelopen zal worden. Team 281 ‘De Schoolmakers’, waar onder andere collega’s van De Peperklip en De Singel deel van uitmaken, nodigt iedereen uit om mee te doen!!

NB: Er is een piano, een keyboard en ook een aantal gitaren en ukeleles aanwezig.

Geef je jezelf op dan verwachten we dat je er ook bent, dit i.v.m. gemaakte kosten voor de lunch.

Impressie van vorig jaar, met dank aan fotograaf Wim van den Berg.

 

 

PRIMO's got talent-1PRIMO's got talent-14PRIMO's got talent-2PRIMO's got talent-18